Szójagyertya használati útmutató

Köszönjük a rendelésed és, hogy ellátogattál a termék útmutató oldalra♥️!

A legmeghittebb hangulatfény a gyertya pislákoló lángja, a kuckózós, pihentető pillanatok legfontosabb része az illatos gyertyafény. Szívből reméljük, hogy az Andyourstories szójagyertyák, sok meghitt pillanattal töltik majd meg a napjaidat.

Így használd: gondosan ügyelj rá, hogy az első meggyújtáskor legyen 2-3 szabad órád élvezni a gyertyafényt, ekkor alakul ki a gyertya memóriája, és fontos, hogy engedd az üvegcse pereméig felolvadni az illatos szójaviaszt. 3-4 óránál ne égesd tovább a szójagyertyát, mert túlságosan fellazulhat a viasz. Vizet az eloltásához sose használj!

Nagyon fontos, hogy mielőtt újra meggyújtod, a kanóc elszenesedett részét csípd le egy ollóval vagy az ujjaiddal, ez az apró gondoskodás segít megnövelni a gyertyád élettartamát akár 30%-kal is! Ez a mozzanat különösen fontos a fa kanócos gyertyáknál. A fa kanóc, amellett, hogy elmondhatatlanul hangulatos egy érzékeny “műszer” is. Nagyon fontos mindig megfelelő méreten tartani a fa kanócot. Az elszenesedett, letördelt kanóc darabkákat ne hagyd az üvegcsében, mert elszínezik a krémes, lágy színét a szójaviasznak.

Az Andyourstories szójagyertyákba a legkiválóbb, prémium minőségű, natúr szójaviasz, természetes illóolajok és szintén prémium minőségű, 100% vegan illatolajok kerülnek. A pamut kanócok nehézfém-mentesek, 100% pamutból készülnek.
A fa kanócok FSC minősítésűek, felelős és fenntartható erdőgazdaságból származnak.

Legyen csodaszép napod🧡!