Our Story

Az Andyourstories szójagyertyák Budapesti műhelyünkben kézzel készülnek, etikus körülmények között, vegán, környezetbarát alapanyagok felhasználásával. Szójaviasz gyertyáinkat 100%-ban tiszta szójaviasszal, vegán és ftalát mentes illó- és illatolaj keverékével készítjük, tiszta égésükhöz pedig ólommentes öko pamutkanócot használunk, melyek alapozása is 100%-ban tiszta szójaviasszal történik.

Minden egyes gyertyánk tartósítószer, kőolaj és kegyetlenség-mentes vegán termék.

A csomagolásban semmiféle műanyag nem található, minden szójagyertya egyedi, általunk kézzelöntve készül, az alapanyagok beszerzésénél alap szempont, hogy minél kisebb utat járjanak be amíg ide érnek. Kizárólag olyan beszállítókkal működünk együtt, akik megfelelnek a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak. A LineArt kollekcióban lévő gyertyák címkéi is általunk kézzel rajzolva készülnek majd kerülnek nyomtatásra.

Az Andyourstories szójagyertyák design-ja a minimalista szemléletet tükrözi.

Gyertyáinkat az otthonodba készítjük, ami a legfontosabb hely számodra, ahol megpihensz egy nehéz nap után, ahol szeretettel, békével és harmóniával töltődsz fel, ezért szívből törekszünk arra, hogy termékeink méltó társaid legyenek a mindennapokban kompromisszumok nélkül. Meleg gyertyafény és kellemes aromák lengjék be otthonod, amikor egy Andyourstories szójaviasz gyertyát választasz.

 

Köszönjük, hogy minket választottál 💚