AYS használati útmutatók.🤍

Köszönjük a rendelésed és, hogy ellátogattál a termék útmutató oldalra♥️!

Szójagyertya:

A legmeghittebb hangulatfény a gyertya pislákoló lángja, a kuckózós, pihentető pillanatok legfontosabb része az illatos gyertyafény. Szívből reméljük, hogy az Andyourstories szójagyertyák, sok meghitt pillanattal töltik majd meg a napjaidat.

Így használd: gondosan ügyelj rá, hogy az első meggyújtáskor legyen 2-3 szabad órád élvezni a gyertyafényt, ekkor alakul ki a gyertya memóriája, és fontos, hogy engedd az üvegcse pereméig felolvadni az illatos szójaviaszt. 3-4 óránál ne égesd tovább a szójagyertyát, mert túlságosan fellazulhat a viasz. Vizet az eloltásához sose használj!

Nagyon fontos, hogy mielőtt újra meggyújtod, a kanóc elszenesedett részét csípd le egy ollóval vagy az ujjaiddal, ez az apró gondoskodás segít megnövelni a gyertyád élettartamát akár 30%-kal is! Ez a mozzanat különösen fontos a fa kanócos gyertyáknál. A fa kanóc, amellett, hogy elmondhatatlanul hangulatos egy érzékeny “műszer” is. Nagyon fontos mindig megfelelő méreten tartani a fa kanócot. Az elszenesedett, letördelt kanóc darabkákat ne hagyd az üvegcsében, mert elszínezik a krémes, lágy színét a szójaviasznak.

Az Andyourstories szójagyertyákba a legkiválóbb, prémium minőségű, natúr szójaviasz, természetes illóolajok és szintén prémium minőségű, 100% vegan illatolajok kerülnek. A pamut kanócok nehézfém-mentesek, 100% pamutból készülnek.
A fa kanócok FSC minősítésűek, felelős és fenntartható erdőgazdaságból származnak.

 

Room & Linen Spray: 

Az Andyourstories Room & Linen Spray-k a gyors és intenzív illatozás specialistái. 

Így használd: szórj 3-4 permetet a levegőbe ott, ahol azonnali felfrissülésre van szükséged, és máris élvezheted az intenzív illatfelhőt. Ha az ágyneműdet, lakástextiledet, vagy ruháidat szeretnéd felfrissíteni, akkor 30-40 cm-ről szórj rájuk a permetből.
Ha világos színű textilre kívánsz permetezni, először egy kevésbé látható részre permetezz. Bár igyekszünk mindig olyan olajokat használni a permetekben, amik nem fognak, de mégis azt tanácsoljuk, hogy először csinálj egy teszt fújást.

A Room & Linen Spray-k összes összetevője bőrbarát, 100% vegan és parabénektől, tartósítószerektől mentes.

Füstölők: 

A füstölők segítenek a negatív energiák elűzésében, a nyugodt hangulat megteremtésében, a tértisztítás pedig sok ezer éve elképzelhetetlen nélkülük.

Így használd: helyezd füstölő tartóba, és egy gyufa segítségével gyújtsd meg a végét, hagyd egy picit égni, majd fújd el és máris élvezheted az intenzív aromákat. Ha az első meggyújtás után még nem kezd el füstölni semmi gond, még egyszer gyújtsd meg és hagyd egy picit hosszabban égni, de semmiképp sem pár másodpercnél tovább! Részletesebben minden egyes füstölőnél a termék oldalán olvashatsz a “hogyan használd” fül alatt.

Reed Diffuser:

Hosszan és lágyan illatozó Andyourstories Diffúzoraink reméljük, hogy mindig jó kedvre derítenek majd, amikor belépsz abba a helyiségbe ahová kihelyezted.

Így használd: csavard le az üvegcse alumínium kupakját és helyezd bele az 5 pálcikát, ha kisebb helyiségbe teszed, akkor először 3-4 pálcikával használd. Az illatintenzitást a pálcikák számával tudod növelni vagy csökkenteni. Fontos, hogy hetente legalább egyszer fordítsd meg az üvegcsében a pálcikákat!

Egy diffúzor egy 20 nm-es helyiséget tud beillatozni, ha nagyobb térben szeretnél intenzív illatozást, akkor érdemes a tér több pontjára is kihelyezni egy-egy darabot.

A diffúzorok közel 2-3 hónapig illatoznak.

Az Aroma Diffúzorok vegán bázisolajjal, és 100% vegán illó-és illatolajokkal készítjük.

Ha bármi további kérdésed adódik, keress minket a hello@andyourstories.com email címen!

Legyen csodás napod💛